Jak probíhá spolupráce s námi, jak vám pomůžeme?

Jak probíhá spolupráce s námi, jak vám pomůžeme?

 

Každá firma potřebuje čas od času pomoct. Ať už v období, kdy prochází výraznou změnou, potřebuje dokončit důležitý projekt včas nebo řeší, jak se dostat z krize. Všechny zmíněné problémy mají jedno společné – nedokáže je vyřešit interní tým, protože jinak by pravděpodobně nevznikly. Nastává situace, kdy potřebujete odborný pohled na věc někoho, kdo přichází takzvaně z venku.

Co vám může interim management nabídnout?

Především vyřešení problému ✅, a to díky manažerovi, který má cenné zkušenosti. Naši interim manažeři hledají komplexní řešení vašich problémů, i díky tomu se problémy neopakují. Dosazením vhodného interima může dojít velmi rychle ke změně situace ve váš prospěch.

Přestože v České republice ještě nemají interim manažeři takovou tradici jako v západní Evropě nebo Americe, jejich obliba roste. Přitom by mohla růst rychleji, protože služba interim managementmnoho výhod, které vám jiné řešení nenabídne. Jaké jsou největší z těchto výhod?

 

 

  • Interim je okamžitě k dispozici, díky tomu neztrácíte drahocenný čas. Jednoduše se dohodnete a pokud je vše v pořádku, interim manažer se hned pustí do práce.
  • Interim je odborník, který se ve firmě velmi rychle zorientuje a okamžitě začne přinášet výsledky. Stane se oporou týmu, stejně jako jeho respektovaným tým lídrem.
  • Interim vám získá čas, abyste si našli kvalitního interního člověka – nemusíte tak výběrové řízení uspěchat.
  • Interim nového člověka zaškolí a postupně se bude vzdalovat, až nakonec váš nový zaměstnanec veškerou agendu zvládne sám.

Jaké pozice nejčastěji obsazujeme?

  • Disponent logistiky – logistika se zdá jako poměrně jednoduchá. Přesunout zboží nebo suroviny přece není nic složitého. Ovšem opak je pravdou. Právě tady je velká fluktuace, protože logistický proces musí být zcela pod kontrolou, a to je velmi stresující. Jinak hrozí, že nebude materiál, výroba se bude zpožďovat, zákazníci nedostanou své zboží a podobně. 
  • Quality Engineer – kvalita je základem každé výroby a dobře fungující firmy. Vždy byste se měli snažit vyrábět na první pokus kvalitně (First Time Quality), právě k tomu vám Quality Engineer pomůže.
  • Production Manager – manažer výroby je další nepostradatelnou pozicí. Právě výstup z výroby je klíčový, aby firma dokázala dodávat nasmlouvané zakázky. Jinak přichází nejen o peníze, ale také o své dobré jméno.

Pozor na čas, ten nehraje ve váš prospěch

Firmy mají většinou zkušené odborníky, ano, ale své problémy nedovedou vyřešit hned, většinou kvůli kapacitám. Jenže problémy, které se vyskytnou, je potřeba řešit hned, protože s problémy přicházíte o peníze a často také o dobrou pověst. Právě v tom je kouzlo interim manažera, který dokáže ihned naskočit do projektu a problémy řešit. Ve výsledku se tak investice do interima firmám velmi rychle vrátí.