Natočil jsem podcast: na co se můžete těšit?

Natočil jsem podcast: na co se můžete těšit?

Rok 2021 pro nás v automotive byl opravdovou jízdou. 🚀 Po velkém propadu poptávky a šetření firem na začátku pandemie COVID-19 v roce 2020, se v roce 2021 začala vracet poptávka po interimech. A protože víme, že štěstí přeje připraveným, snažili jsme se zlepšovat náš byznys. 📊 Kromě toho všeho se ale udála jedna důležitá věc, která by neměla zapadnout.

👉 Natočil jsem svůj první podcast

Osobně jsem natočil podcast Slovo má s Petrem Schwankem. 🎙️ Pokud tento podcast neznáte, jde o podcast plný inspirace. 💡 Petr si zve především přední české osobnosti z byznysu a veřejného života. Prochází s nimi jejich cestu. Během rozhovoru zazněly věci, které jsem jinde neřekl. Mimo jiné se můžete dozvědět, jaká byla má cesta k vybudování úspěšné firmy Automotive Interims. 

Právě na základě tohoto podcastu jsme se rozhodli ty nejdůležitější věci vypíchnout. 📌 Rozepsat se o nich, abychom vám ukázali, jak fungujeme a v čem vám můžete být oporou stejně, jako pro jiné firmy. Těšit se můžete hned na 7 zajímavých článků, každý týden vám přineseme jeden z nich. Pokud se už nemůžete dočkat, tady je malá ochutnávka, co můžete čekat. 

1.    Jak jsem se dostal k interim managementu

2.    Co získáte spoluprácí s námi a jak probíhá?

3.    Výhody agilních přístupů v logistice

4.    Automatizace a zvládnuté procesy jsou budoucností firmy

5.    Co dělat jako majitel nebo manažer, když je firma v krizi

6.    Jak předcházet fluktuaci lidí

7.    Co by měl náš klient vědět, než u nás poptá interim manažera

Máte nápad na další zajímavé téma, které by vás zajímalo? Napište mi tip na stanislav.batek@automotive-interims.com. Zároveň sledujte náš Linked-In a už vám nic neunikne.